Bloemen Frivoli
Onze specials

Interesse in een workshop door Michel?

Geef ons de datum door waarop je de workshop wilt & het aantal personen.

Huwelijk

Met bloemen maakt u uw huwelijk compleet. Op zoek naar een onvergetelijk huwelijksboeket? Wij kiezen samen met jullie de bloemen die bij jullie passen.

Gaan jullie voor pure romantiek, Bohemian chique, wild veldboeket of kiezen jullie voor pure eenvoud? Huwelijksboeket, corsages, boeketjes voor de bruidsmeisjes, rozenblaadjes en bloemen voor de kerk, tot het aankleden van de feestzaal? Michel zorgt dat jullie ja-woord onvergetelijk wordt.

Events / speciallekes

Heeft u iets te vieren? Met onze bloemcreaties stylen we uw feest in geur en kleur. Organiseer je misschien een event, een bedrijfsfeest of een familiefeest? Dan helpt Michel je graag met het zorgvuldig selecteren van de gepaste bloemen.

Rouw

Het verlies van een dierbare in de familie of vriendenkring vraagt om een waardig afscheid.
Michel helpt jullie graag om het afscheid mooi en intens te verwerken. Rouwkransen, urnekrans, er is tevens de mogelijkheid om een satijnen lint met tekst toe te voegen naar jullie wens. De bloemen worden door ons geleverd bij de begrafenisondernemer, crematorium, kerk of uitvaartcentrum.

Wil je graag iemand een plezier doen, of misschien wel een hart onder de riem steken met een mooi boeket naar aanleiding van een geboorte, voor moederdag, voor Valentijn, secretaressedag, een communie, het verlies van een geliefde of gewoon zomaar? Michel stelt jullie boeket of bloemstuk met veel plezier samen op maat van jouw wensen.

Geboorte

Wil je graag iemand een plezier doen? Of misschien wel een hart onder de riem steken met een mooi boeket naar aanleiding van een geboorte? Michel luistert naar jouw wensen en zorgt voor een gepast boeket voor deze prachtige gelegenheid.

Webshop

Wil je graag inspiratie opdoen?

Bekijk ons aanbod in de webshop, er is voor elk wat wils.