Bloemenatelier in Antwerpen

Bloemen Frivoli

Bent u op zoek naar een mooi boeket om de woonkamer of eettafel mee op te fleuren? Bestel dan een bos bloemen bij Bloemen Frivoli.

In dit bloemenatelier

Maakt Michel de mooiste trendy boeketten

Met meer dan 25jaar ervaring als bloembinder is hij ook een gediplomeerd Herborist.Zijn positieve uitstraling en energie vindt u terug in zijn prachtige boeketten en bijzondere combinaties.

Bloemen Frivoli

Is een bloemenatelier

Wij werken achter gesloten deuren. Boeketten, bloemstukken, enzovoort worden op bestelling gemaakt.U maakt uw keuze en wij stellen het boeket samen. Kleur en bloemen volgens het aanbod van het seizoen/beschikbaarheid. U kan hier niet alleen uw boeketten online bestellen, want daarnaast kan Michel ook helpen met het samenstellen van een bruidsboeket en rouwwerk.

Woont u in de omgeving van Antwerpen en wilt u eens iets nieuws op het gebied van bloemen?

Dan is Frivoli Flowers de perfecte keuze! Hoewel het een gesloten bloemenatelier is, staat de deur altijd open voor vragen en advies. Voor de liefhebbers behoren ook aangepaste bloemenabonnementen tot de mogelijkheden.

Over Michel

Michel is gepassioneerd door bloemen en kruiden.

Naast bloembinder is Michel ook gediplomeerd Herborist. Zijn brede glimlach en positieve energie zijn een begrip op het zuid.

Na 25 jaar heeft hij er voor gekozen de winkel om te toveren tot een nieuw concept: bloemenatelier achter gesloten deuren. Uiteraard staat zijn deur steeds open voor advies, vragen over abonnementen, feesten en speciallekes.

Wens je iemand te verwennen met een boeket?

Maak je keuze van boeket en Michel bindt een uniek boeket volgens aanbod van het seizoen.

Workshops

Michel geeft regelmatig workshops rond bloemschikken. Hou onze facebookpagina in de gaten of contacteer ons per mail of telefoon voor meer informatie.

Volg ons!